Het team

Sylvie
SylvieLifecoach
Sylvie
SylvieLifecoach
Lily Rose & Tapioka
Lily Rose & TapiokaDe paarden
Lily Rose & Tapioka
Lily Rose & TapiokaDe paarden
Nena & Margot
Nena & MargotDe miekes
Nena & Margot
Nena & MargotDe miekes
Stitch
StitchSecurity Member
Stitch
StitchSecurity Member

Wat klanten zeggen over Sylvie

Irissa VO
Irissa VO

Sylvie is altijd enthousiast en motiverend. Ze past de sessie steeds aan naar mijn vragen en noden. Ze weet echt het beste uit mezelf naar voren te halen!

Eva VDV
Eva VDV

Samen met jou leer ik de chaos in mijn hoofd herkennen, begrijpen en te verwerken. Je bent een boost voor mijn zelfvertrouwen. Voor mij ben je een engel uit de hemel!

Eva W
Eva W

Net twee hele boeiende opleidingen achter de rug bij Sylvie. Zij is een fantastische dame die perfect weet waar ze mee bezig is en het op een goede manier kan overbrengen. Alles wat ze doet, doet ze goed, maar bovenal doet ze het met haar hart en dat maakt haar net zo bijzonder. Ze is heel inspirerend en echt iemand om naar op te kijken. Ik kijk alvast uit naar de toekomst met je, Sylvie!

Monique D
Monique D

Zojuist een heel fijn gesprek gehad met Sylvie. Heel ontspannen en luchtig, maar tegelijkertijd worden toch ook dieper liggende pijnpunten even aan gestipt. Ik heb nu weer een stuk helderder waar ik werk te doen heb en heb ook direct een paar goede tips gekregen om daarmee direct aan de slag te gaan. Zo 'n luisterend oor is gewoon heel fijn en Sylvie helpt echt om de dingen even vanuit een ander perspectief te bekijken. Heel waardevol!

Waarvoor kan je bij SB Horsemanship terecht?

Coaching met paarden

Paarden brengen rust en zorgen voor ontspanning. Ze pikken jouw gevoelens feilloos op, ook als deze niet matchen met je uitstraling. Hierdoor krijg je snel inzicht in bepaalde patronen waarmee je aan de slag kan gaan.

Creatieve coaching

Jouw creativiteit helpt je om dichter bij jezelf te komen en zo jezelf beter te leren kennen. Door middel van creatieve werkvormen ervoor je meer innerlijke rust en vind je de antwoorden die reeds in jou aanwezig zijn.

Outdoor coaching

De natuur brengt ruimte en rust. Door buiten te vertoeven, kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. De buitenlucht zorgt voor een fris hoofd en nieuwe inzichten.

1-op-1 coaching

Samen gaan we aan de slag door middel van individuele begeleiding. Dit geheel op jouw tempo, ingevuld door jouw noden.

Workshop en groepsessies

Jezelf omringen met gelijkgestemde zielen brengt je erkenning, steun en een heleboel motivatie om er tegenaan te gaan!

Online Coaching

Wanneer persoonlijk contact niet mogelijk is of de afstand te ver, dan spreken we onze creativiteit aan en gaan we gewoon online aan de slag!

Vraag jou Rise Shine gesprek aan

Tijdens dit gesprek maken we samen de balans van problemen op en kijken we naar mogelijke oplossingen. Dit gesprek kan via video-call plaats vinden of bij mij in de praktijk. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden, jij beslist of je na ons gesprek verder samen op weg wil gaan.