Of of? En En!

De laatste tijd kreeg ik geregeld mailtjes van mensen die vroegen of ik nu helemaal gestopt was met SB Horsemanship. De website lag er uit en ook op Facebook was het opvallend rustig… Reden genoeg om aan te nemen dat la Vie en rose ermee gestopt was.

Nop…

I’m not!

Je bent nog lang niet van me af. 😉 Wel heb ik in september besloten mijn carrière een nieuwe wending te geven en aan de slag te gaan als rouwoach onder de naam BROOS coaching. Het werd tijd voor een ‘echte’ job.

Nee, geintje…

Al had ik wel heel erg het gevoel dat ik moest kiezen. SB Horsemanship is ontstaan als hobby jobby naast mijn baan als verpleegkundige. Alleen, toen ik besloot om die baan op te zeggen en me volledig te smijten voor mijn dream job, verdween de hobby steeds meer naar de achtergrond en had ik totaal geen fun meer.

Ik kwam mezelf flink tegen daar…

Kiezen voelde als verliezen. Gelukkig was er toen mijn coach die zei: het is niet of of… Het is en en! You can have it all my dear…

En weet je, ze heeft helemaal gelijk. Want in de vele berichtjes die ik kreeg las ik het pas écht. Mensen kopen van mensen en mensen kopen vooral mij. Oké, niet helemaal… Dat klinkt een beetje fout. Het gaat erom dat je niet zo maar een product koopt, je koopt een dienst. Dat betekent dat we samen werken en dan is het ZO belangrijk dat het klikt!

Conclusie van de dag: het maakt niet zo heel veel uit onder welke naam ik mijn diensten aanbied. Als ik een oplossing heb voor jouw probleem, we op dezelfde golflengte zitten, dan vind je me toch wel.

Liefs, Sylvie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *