Jij bent de baas…

Wakker worden, FB checken en het (goedbedoelde) advies lezen: veel grondwerk doen zodat je paard weet dat jij de baas bent en respect krijgt voor u. 

(Paard in kwestie laat zich niet vangen.)

Tsja, mijn paard zou zeggen: ‘Maar gij moogt den baas niet zijn, want gij zijt nog veel te klein…’ ? En die zou heel hard wegrennen, met haar staart in de lucht…

Ik verbaas mij er soms over dat zo’n dingen echt nog de wereld in gestuurd worden. Ik zit natuurlijk in een heel andere paardenwereld en ik omring mij ook met mensen die anders denken of toch op zijn minst op zoek zijn naar hoe het anders kán. En het is zo fijn om te zien hoe deze community elke dag groeit!

Paarden zijn onze beste leermeesters. We kunnen zo veel van hen leren, een leven is gewoon te kort…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *