Obstakels op je pad…

Af en toe komen er onverwacht obstakels op je pad. Zoals bijvoorbeeld stilstaand verkeer terwijl je onderweg bent… 

Je kan er dan voor kiezen om stil te blijven staan, met de nodige frustraties en zonder te weten wanneer je weer vooruit gaat. Je kan er ook voor kiezen om een alternatieve route te nemen, waarmee je langer onderweg bent, maar nog steeds op je bestemming geraakt, al weet je niet wanneer… Of je kan er voor kiezen je route om te gooien en een nieuwe bestemming te kiezen.

Als jij een obstakel tegen komt, blijf je dan stil staan, kies je een omweg of gooi je het wel eens over een heel andere boeg? Want zo gaat het ook bij het trainen van paarden. Je kan er voor kiezen om te blijven doen wat je altijd deed, als jij en je paard daar happy mee zijn. Je kan een omweg nemen of je kan iets anders proberen dat misschien way out of your comfortzone ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *