Anti Spam Beleid

Anti Spam Beleid

SB Horsemanship verstuurt gratis advies, tips en tricks via e-mail. Daarnaast biedt SB Horsemanship eigen producten en diensten aan via e-mail en via deze website. Dit nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd.

SB Horsemanship zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen.

SB Horsemanship heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Belgische Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid emails verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd.

Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen.

Double opt-in

Wanneer iemand zich inschrijft voor de mail lijst van SB Horsemanship, dan dient deze zicht te activeren door het klikken op de activeringslink die automatisch verzonden wordt na aanmelding. Op deze manier voorkomt SB Horsemanship dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Elke inschrijver kan zich steeds gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Volg ons op Facebook

Contact Informatie

SB Horsemanship
Zaakvoerder – Sylvie Broos
9120 Haasdonk (BE)

info@sbhorsemanship.be
www.sbhorsemanship.be

BTW-nr: BE 0841.721.557